رنگ کاغذ دیواری را با توجه به سبک دکوراسیون و سایر عناصر آن، همچون مبلمان و پرده، انتخاب کنید. یک توصیه انتخاب یک طیف رنگیِ نزدیک به رنگ مبلمان برای کاغذ دیواری است. این انتخاب به هارمونی و هماهنگی دکورهای مدرن کمک زیادی میکند. اگر این رنگ را از میان رنگهای خنثی، مانند سفید یا خاکستری انتخاب کنید امکان بازی با رنگ سایر عناصر بیشتر خواهد شد. دقت کنید که رنگ کاغذ دیواری حداقل یکی دو پرده با مبلمان اختلاف داشته باشد.
انواع دسته بندی رنگ های کاغذ دیواری
کاغذ دیواری آبی: آرام، خنک، ساکت و قابل اطمینان
کاغذ دیواری بنفش: شاهوار،زیبا و مرموز
کاغذ دیواری زرد: درخشان، گرمابخش، خورشید و بشاش
کاغذ دیواری سبز: طبیعی، با طراوت و التیام بخش
کاغذ دیواری صورتی: رمانتیک، شاد، شیرین و روح افزا
کاغذ دیواری نارنجی: دوستانه، جذاب و بانشاط
کاغذ دیواری قرمز: سرزنده، مهیج، محرک و شهوانی
کاغذ دیواری قهوهای: روستایی، محافظ، بی خطر و مستحکم
کاغذ دیواری مشکی و تیره: قدرتمند، مرموز، کلاسیک و زیبا
کاغذ دیواری سفید و روشن: سبک، پاک، خالص و روشن
نکاتی دیگر در انتخاب رنگ مناسب کاغذ دیواری
انتخاب کاغذ دیواری با رنگ متضاد با مبلمان نیز دکوری شیک و چشم گیر خلق می کند. برخی جفت رنگهای متضاد ( یا مکمل) پراستفاده از این قبیل اند: زرد و بنفش، نارنجی و آبی، قرمز و سبز، و البته سیاه و سفید. توجه کنید که رنگی مانند طوسی (خنثی) می تواند چندین مکمل داشته باشد؛ بنفش و زرد، نارنجی و آبی، قرمز و سبز، همگی مکمل طوسی هستند. به همین دلیل است که طوسی در بسیاری خانهها رنگ غالب است.
از یک رنگ کاغذ دیواری برای تمام فضا استفاده نکنید. برای بدست آوردن بهترین نما بد نیست یک دو دیوار تاکیدی داشته باشید که کاغذ دیواری آا را متناسب با تلویزیون، مبل یا تخت خواب انتخاب کنید. با توجه به فضا رنگ کاغذ دیواری را انتخاب کنید. رنگ هایی انتخاب کنید که آرامش را در اتاق خواب، رسمیت و شکوه را در پذیرایی و شادابی و انرژی را در اتاق کودکان و نوجوانان حفظ کند. در مورد کاغذ دیواری متناسب با اندازهی فضا نیز جلوتر صحبت خواهیم کرد. رنگ زرد شکوه و نور را بیان میکند، رنگ سبز و آبی تداعی کننده آرامش هستند، رنگ قرمز انرژی را بیان میکند.